Sunday, March 29, 2009

Ukrainatown

Jeg våknet opp til Ukraina i morges. Siden solen stjal en time fra meg i natt, har jeg sovet ekstra lenge for å få balanse i kroppen.
Ukrainsk musikk, sjokolade, brød, kompott, lukt, stemmer, og jeg kjenner at det er slik det skal være, og det er slik jeg liker det. Det er konfekt og kjeks over alt, og vi skal igjen ha bolle på bolle med godteri fra Øst-Europea som aldri blir spist opp. Huset er fult av stemmer igjen, nå som jeg endelig hadde begynt å venne meg til å høre mine egne tanker!

Uansett, jeg har reknet på det, og det lønner seg å være hjemme. Jeg har ikke brukt en eneste ukrains krone, men har fått drøssevis av "synd-du-ikke-var-med-på-turen-søta-vår-vi-har-hatt-det-supert-håper-du-har-hatt-det-bra-se-hva-vi-har-funnet-til-deg-" gaver. 

Mer ukrainsk og kyrgisistansk får du det ikke.

Jeg har fått verdens mest praktiske sko

Hurra for mamma i hus!

Ja, jeg vet jeg skal skjerpe meg

Godteri!

Kjoler meg her og kjoler meg der

Min nye julegenser som de også hadde kjøpt et matchende smykke til. Jeg så ut som en polkapolka.

Den ene parfymen luktet godt, den andre luktet lusemiddel, men det hindrer ikke meg!

Nå skal jeg ha espressoparty. Noen som kan lage?

-Emh. I bruka ikkje sånne trykk. Det ser ut som Hello Kitty. Ok da. Den va søt.

Victoria var så omtenksom at hun kjøpte t-kopp med pytagoras på. Flott. Denne skal brukes på skolebenken på almenn påbygging.


Jeg har fått de stiligste kyrgistanske tøflene man kan oppdrive. Ikke det at jeg visste at Kyrgisistan eksisterte før Victoria skulle reise dit, da

Jeg sa den ene var god, ja?

Jajaja... jeg får dele da.

Likevel har jeg bestemt meg for å bli med neste gang. Mamma har kjøpt de mest nydelige skoene noensinne og jeg sitter som en misunnelig unge og er frustrert over at Ukraina nesten ikke har skostr. 41+ til kvinner.Noen som blir med å åpne BigFoot i Ukraina?

4 comments:

Brit Kari said...

Du er heldig som har fått så mange gaver.. :)Skulle ønske foreldrene mine dro til litt mer eksotiske steder enn Oslo og sunnmøre når jeg er alene hjemme x)

.:*:. Miss Nerland .:*:. said...

Diggbare gaver fra Ukraina da:)
den koppen kan du jo bruke når du har matte eksamen:p

Benedicte said...

haha, ukraina e kanskje ikkje så eksotisk at det gjer nåkkå:P

ja, det va plana det Britt Evy;)

Linda said...

Men jeg og Brit skal jo kjøpe gaver til oss selv i Riga ;D