Tuesday, March 31, 2009

CATwalk

Jeg vil nå anbefale alle å klippe seg pannelugg, for alle legger merke til det og sier noe pent. Så da vet dere det.

I går hos frisøren:

Frisør: Dersom du vaska håret ditt, lar det lufttørke og deretter grer igjennom det mæ børste, he du årets hårmote fra catwalken.
Benedicte: Ehe. Nei.
Frisør: Nei, i væt, det e ikkje fint nei.
Karl: E... Men kossn bli ta der når panneluggen e våt da og bli krølla?
Frisør: Det vil du ikkje sjå ho i.


I morges hadde jeg en evig kamp med rettetang, rettekrem, børste og hårføner, men den kom da ned på en eller annen slags måte. Ikke alle er ment til å ha en enkel morgen.

Nå sitter jeg oppe hos Karl, vi skal straks på En Shopaholikers Bekjennelsen og jeg gleder meg som et barn mens han har flere ganger prøvd å vri seg unna, det er like før han kjøper godteri for å bestikke meg så vi blir hjemme. Det er på tide at han får litt chickflick i blodet han også. (Som om ikke jeg er nok, liksom.)Jeg aner ikke hvor mange hundre kroner jeg har brukt på rettemidler. Dersom jeg dypper håret i maling vil det kanskje holde seg noen lunde hellende ned en liten stund.Apropos når vi snakker om CAT, noen som vet hvor lenge en katt kan leve?2 comments:

Kris.Tina. said...

De har ni liv ;)


Og du er søt.. Jeg hvet hvor vanskelig det er å kjempe mot en tung lugg om morgenen Benedicte, så stå på :D

.:*:. Miss Nerland .:*:. said...

hehe ja men du blir vel vant til pannelugg stasjet.. kjempa me rettetang på luggen min i dag i å... og hadde halvveis nye hårmoten:p lufttørka hår børsta. men mitt var satt opp så det så tupert ut i en hestehale bak..

og panneluggen ble retta ja, men har en lang lugg på hver side av ansiktet da:p