Sunday, January 11, 2009

Tekopp


I dag lest jeg noe fint om himmelen.
Er det noe jeg ikke er redd for, så er det å dø.
Jeg er ikke redd for å bli gammel, eller det som ligger fremfor meg.
For alt i alt så vet jeg hvor jeg lander når dette livet på en busstopp er over og bussen kommer.

Jeg har billetten til himmelen som Jesus betalte for 2000 år siden.



2 comments:

Anonymous said...

Jeg er heller ikke redd for å dø, men jeg vil oppleve en fin død der jeg får sagt farvel og få gjort det jeg ønsker mest i livet.

Tenk om noe plutselig skjer meg, det er vondt å si det, men jeg har planlagt begravelsen min, ikke sagt til noen hvordan jeg vil den skal være, men nå kan jeg jo skrive det. Jeg vil ikke at menneskene skal kle seg i svart, men det antrekket dem føler seg best i. Jeg vil ikke at menneskene skal være triste, men glade for at dem har vært så heldig å fått oppleve meg. Jeg vil at dem skal vise at dem setter pris på meg gjennom å si noen fine ord (jo flere jo bedre). Så ønsker jeg meg bilder av mine kjære som skal være med meg i graven og som skal stå på gravstedet. Fine dikt og kranser. Så elsker jeg den blomsten her: http://www.photosight.org/up/2005/08/23/21293.jpg

Men jeg vil også ha mye farger, for jeg føler at jeg er en glad person og må derfor ha mye farger rundt meg. Jeg vil at noen skal synge og jeg ønsker sangene: http://www.youtube.com/watch?v=1fG_x7G31kc&feature=related (min første yndlingssang, og jeg går aldri lei av den)

Enrique Iglesias - hero: Som er den mest spilte sangen jeg har på spillelista og fordi jeg elsker den.

Jeg vil ha en lang og fin begravelse som ingen vil glemme, jeg vil ikke at noen skal glemme meg heller, men jeg ønsker ikke at dem skal være trist. J

Benedicte said...

du har så rett! din begravelse høres utrolig fin og rørende ut, og jeg er sikker på at alle vil ha et godt minne og bare gode ord om deg!

jeg har ikke tenkt så mye på min begravelse, men jeg vil heller ha mer en minnesermoni og ikke så trist. du har så rett, gode ord og flotte minner er noe også jeg vil bli husket for:) Jeg ønkser å bruke tiden på jorden så lenge jeg skal være her, og dagen jeg forsvinner herifra kommer når den kommer. frem til da får vi jobbe med å skape gode minner og gode ord:)