Friday, November 07, 2008

Wonderland

Jeg har alltid hatt en lidenskap for å se på brudekjoler.

Som 11 åring tok jeg alle "Familien"-bladene til mamma og klipte ut hvert eneste brudepar jeg fant og hver "brudekjole til salg" og samlet alle bildene i en perm med plastikklommer. Den gang hadde jeg faktisk system, når jeg tenker meg om.
Det var ikke så nøye om jeg klipte litt skjevt og slik. Det var kjolen som var viktig. Også brukte jeg å sitte å betrakte brudebildene, og siden denne tiden visste jeg hvordan fotgrafen skulle komponere bildene når min drømmedag kom for døren.
Jeg brukte å bla i den permen ofte og burdere hvordan kjolen min skulle se ut. Hehe, dette med denne permen kom jeg akkurat på nå. Morsomt alt jeg har drevet på med. Og fortsatt holder i live...

Slør er obligatorisk for min del. Tror jeg... Men jeg skal ikke gifte meg før om lenge. Men det er lov til å vite hva man vil ha når den tid kommer en dag;)

Tube-kjole var mitt største ønske i de dagene jeg satt på jenterommet og så på brudekjoler til jeg fikk syner om prinsen på den hvite hesten som skulle komme ridende og jeg skulle stige på- Og jeg har liksom ikke blitt bedre. Nå går det digitalt for seg. Jeg kan sitte i nesten timesvis og beundre, nemmlig: brudekjoler. Man skal jo bare gifte seg en gang, og da er research fra 11 års alderen ingen minus.


Jeg skulle ha giftet meg for 8 år siden. Minst. Det er så mange fine brudekjoler! Og SKO!


Dette er en av mine yndlingskandidater. Men den skal være HVIT! Man har ikke cherise-farget brudekjole spør du meg. Den skal være elfenben eller vanilje eller kremfarget. Også halterneck da. Sukk. For å ikke nevne tyllet. Jeg tror jeg drømmer.
Som skoselger må man ha det beste av det beste. Selv velger jeg det fineste av det fineste. Disse er nydelige! Men hælen er litt høy, kjolen skal være si...

Uff, nei, nå drømmer jeg meg bort her.

Jeg får utdanne meg innenfor brudefaget når den tid kommer. I mellomtiden er det bare å se seg litt om for å fylle trangen om jentedrømmen.

3 comments:

Astrid said...

Etiopia! :)

Oda said...

så fin sko! hvor er den fra? :)

Benedicte said...

den kommer fra bestbridalprices.com


sukk<3